UW PARTNER IN ZORG

Geestelijke gezondheidszorg | Gehandicaptenzorg | Forensische zorg | Jeugdzorg

Ik sta klaar om instellingen en teams extra ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is. Mijn focus ligt op het gestructureerd en veilig waarborgen van de behoeften van de cliƫnten, zowel op de korte als lange termijn.

Werkwijze

Met mijn ruime ervaring en deskundigheid bied ik advies en ondersteuning aan zorgteams en individuele hulpverleners. Ik ben nauw betrokken en voel me op mijn best in een omgeving waar groei en hoogwaardige zorg voorop staan. Mijn aanpak is sterk gericht op de behoeften van de cliƫnten, en tegelijkertijd houd ik scherp oog voor het functioneren van het personeel en de organisatie.

Als zorgprofessional ben ik gespecialiseerd in het bieden van zorg en begeleiding aan mensen met (ernstige) psychiatrische en/of verslavingsproblematiek, zowel in klinische als ambulante settings. Tevens heb ik uitgebreide ervaring in het begeleiden en verzorgen van mensen met een verstandelijke beperking, en het werken met jeugdhulpverlening, individueel en in groepen. Met enthousiasme zet ik mijn kwaliteiten in om te ondersteunen waar nodig.

Toe aan meer daadkracht in jullie zorgorganisatie?

Heeft jouw organisatie behoefte aan vastberadenheid en helderheid om vooruit te komen? Zelfs als je vraag nog niet helemaal helder geformuleerd is, sta ik klaar om met je mee te denken. Neem gerust contact op via de aangegeven contactgegevens om een afspraak te maken. Laten we samen een kop koffie of thee drinken en de mogelijkheden bespreken!

Sectoren waar CBN wordt ingezet

  • Geestelijke Gezondheid Zorg
  • Gehandicapten Zorg
  • Forensische Zorg
  • Jeugdzorg

Instellingen en organisaties die gebruik maken van mijn diensten