UW PARTNER IN ZORG

Geestelijke gezondheidszorg | Gehandicaptenzorg | Forensische zorg | Jeugdzorg

Mijn naam is François Moulay (GGZ-agoog). Een zorgprofessional met ruime werkervaring in de Geestelijke gezondheidszorg (zowel acuut, langdurig als forensisch), de gehandicaptenzorg en Jeugdzorg. Met mijn toewijding streef ik ernaar om de zorg voor kwetsbare mensen in heel Nederland te verbeteren.

Missie

Mijn missie? Door topkwaliteit zorg te bieden die ook betaalbaar blijft, wil ik een omgeving creëren waarin de zorg echt tot z'n recht komt. "De kwaliteit van zorg naar een hoger niveau tillen? Daar zet ik me met hart en ziel voor in."

Visie

Wat betreft mijn visie: Goede zorg betekent zorg op maat. Mijn aanpak werkt alleen als het naadloos past. Passend bij de wensen van de opdrachtgever, maar ook bij de behoeften van de mensen die het meest kwetsbaar zijn. Daarom richt ik me op zorg waarin zowel de cliënt en/of patiënt als de betrokken zorginstelling zich comfortabel en veilig voelen. En dit alles tegen een prijs die te verantwoorden is.

"Voor mij draait mijn werk als hulpverlener om het menselijke aspect. De cliënt en z'n omgeving staan centraal. Respectvolle, goede zorg, dat is waar ik naar streef.

Toe aan meer daadkracht in jullie zorgorganisatie?

Zelfs als je vraag nog niet helemaal helder geformuleerd is, sta ik klaar om met je mee te denken. Neem gerust contact op via de aangegeven contactgegevens om een afspraak te maken. Laten we samen een kop koffie of thee drinken en de mogelijkheden bespreken!