UW PARTNER IN ZORG

Geestelijke gezondheidszorg | Verstandelijke gehandicaptenzorg | Forensische zorg | Jeugdzorg

Over ons

Crisis Begeleiding Nederland is een initiatief van een deskundigen uit het veld: François Moulay (GGZ-agoog). Een bekwame zorgprofessional met ruime werkervaring in de Geestelijke gezondheidszorg (zowel acuut, langdurig als forensisch), de Verstandelijk gehandicaptenzorg en Jeugdzorg.

Door mijn inzet wil ik een bijdrage leveren aan de verbetering van de zorg voor kwetsbare mensen door heel nederland en ver daarbuiten!

Missie

De verbetering van de kwaliteit van zorg; daar wil ik heel graag hard aan werken.

Door kwalitatief hoogstaand en tegelijkertijd betaalbare inzet te leveren, wil ik een omgeving creëren waarin de zorg volledig tot zijn recht komt. Met die missie in mijn achterhoofd ben ik Crisis Begeleiding Nederland begonnen.

Visie

Goede zorg? Zorg op maat. Mijn dienstverlening werkt alleen als die goed past. Passend voor de behoefte van de opdrachtgever, passend voor de kwetsbare mensen die erbij betrokken zijn. En dus richt ik me op zorg waar zowel de cliënt en/of patiënt als de betrokken zorginstelling zich goed en veilig bij voelen. Tegen een prijs die te verantwoorden valt.

Het menselijke aspect in mijn werk als hulpverlener is voor mij het belangrijkste, het centraal stellen van de client en zijn of haar omgeving. Goede, respectvolle zorg, dat is waar het mij om gaat!