UW PARTNER IN ZORG

Geestelijke gezondheidszorg | Gehandicaptenzorg | Forensische zorg | Jeugdzorg

Teamleider a.i

Ik ben een zeer betrokken en proactieve zorgverlener met een sterke focus op zowel zorgkwaliteit als organisatorische effectiviteit. Ik benader mijn rol als zorgverlener vanuit een ondernemende mindset, waarbij ik zoek naar kansen, flexibel reageer op veranderingen en een grondige analyse maak van de huidige situatie. 

Ik heb een duidelijke visie op leiderschap en teamontwikkeling, waarbij ik streef naar maximale groei en prestatie op zowel individueel als teamniveau. Ik benadruk het belang van effectiviteit, doelgerichtheid en zelfsturing binnen de organisatie en afdelingen die ik ondersteun.

Mijn vaardigheden
- Aansturen van mensen
- Verbinden
- Verbeteren van samenwerkingsrelaties
- Verbeteren van bedrijfsprocessen
- Verandermanagement

Ik ben goed uitgerust om leiderschap te bieden in een complexe zorgomgeving. Ik hanteer een strategische benadering bij het begrijpen van hoe het strategisch beleid de teams beïnvloedt en welke veranderingen nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Mijn rol is het samenwerken met de teams om het strategisch beleid te vertalen naar concrete acties en initiatieven. Hierbij bied ik richting en kaders om ervoor te zorgen dat de teams in lijn werken met de overkoepelende doelen van de organisatie.

Toe aan meer daadkracht in jullie zorgorganisatie?

Zelfs als je vraag nog niet helemaal helder geformuleerd is, sta ik klaar om met je mee te denken. Neem gerust contact op via de aangegeven contactgegevens om een afspraak te maken. Laten we samen een kop koffie of thee drinken en de mogelijkheden bespreken!